Home » Byens hus » Status på støtten til Byens hus 08-03-2016

Status på støtten til Byens hus 08-03-2016

Status på Byens Hus!Smilende ansigt med åben mund og smilende øjne
Efter gårsdagens møde med udviklingskonsulenterne fra Hjørring Kommune, bedre kendt som Helle – Helle, er status som følger:
Støtteprojektet har netop rundet kr. 800.000,- og vi fortsætter med at modtage støtte i hele projektfasen.
Projektet er nu så langt, at det er færdigbehandlet i det administrative niveau. Dvs. Direktionen har godkendt projektet til fremlæggelse i politiske udvalg og sidst, men ikke mindst, i byrådet. Byrådet behandler vort projekt på byrådsmødet den 30. Marts 2016. Konsulenter, arbejdsgruppe og øvrige ildsjæle, er ikke i tvivl om, at byrådet godkender projektet til gennemførelse. Netop derfor møder alle op til byrådsmødet, for at overvære vedtagelsen, samt orienterer byrådet om, at borgere, foreninger og virksomheder i Vrensted og omegn har indsamlet et betragteligt beløb, som skal indgå i projektets samlede økonomi, når byggeprocessen er godt i gang.
Tak til alle for støttenSmilende ansigt med åben mund og smilende øjneOK-håndtegn husk vi fortsat modtager indskud på bankkonto: regnr. 9033 konto: 0001068458 og på Mobile Pay: 2763 2077Fødselsdagskage??PengesækKlappende hænder